Blog

#szelektívkukászsáktartóállványprojekt
2017.06.26. 11:15:15

#szelektívkukászsáktartóállványprojekt

Szerintetek van valami köze a szelektív szemétgyűjtésnek az asztalossághoz? Mert szerintünk van. Nem csak azért, mert készítettem egy #szelektívkukászsáktartóállványt, hanem maga az asztalosság illetve annak az az ága, amit itt mi képviselünk.

Bővebben

Vágódeszka készítése
2017.04.06. 14:15:57

Vágódeszka készítése

A konyhában mindenkinek van valamilyen vágódeszkája, manapság már inkább műanyagból. De miért ne lehetne a vágódeszka is egy szépséges használati eszközünk? Lehet, csak sok munka-idő-energia ráfordítást igényel. De vannak jópáran akiket ez nem érdekel és bizony sorra készítik a szebbnél szebb vágódeszkákat fából!

 

Bővebben

Rusztikus virágláda készítése 2. rész. Videóval! :-)
2017.03.13. 08:48:41

Rusztikus virágláda készítése 2. rész. Videóval! :-)

Eljött a a befejezés pillanata, és a Rustica Design Manufaktúra életének első saját "így készült" videója is elkészült. Fogadjátok sok szeretettel, és ne fogjátok vissza magatokat, ha megjegyzésetek támadna a videóval kapcsolatban. Az építő jellegű kritikát is szívesen fogadjuk, de ne mérjétek szűkszavúan a dícséretet se! :-)

Bővebben

Rusztikus virágláda készítése 1. rész
2017.03.08. 14:17:13

Rusztikus virágláda készítése 1. rész

Ezt speciel itthonra készítem, de később ki fogom számolni, mennyibe is kerülne. Ha csak azt nézem, hogy vörösfenyő, és eszméletlen nagy a súlya, akkor már gondolhatjátok: nem lenne olcsó. Viszont évekre, évtizedekre tervezve! :-) De nézzük, hogyan is épül, hátha valaki közületek kedvet kap a megépítéséhez.

Mivel adott a hely, ahova elkészítem e ládát, így a méretei is adottak. Minimum 45 cm, maximum 55 cm széles legyen, magassága kb. térdmagasság, szélessége pedig 100 cm körül legyen.

Stílusban is sok a lehetőség, gondolkodtam akácfa rönkben, vízszintes lécekből végén csapolással készítettben és még sok fajtában, de a sok-sok gondolkodást követően az tetszett meg, ahol az oldalfal függőleges lécekből áll, és van „talpazata és teteje”. Szerintetek ennyi elég egy tervhez?

Bővebben

Rusztikus vagy vidéki?
2017.03.06. 18:17:12

Rusztikus vagy vidéki?

Esetleg antik, vintage? Felmerül ugye bennetek is, hogy melyik mit jelent. Egyszerűsítsük azzal, hogy mind régies stílus? Nos, ez esetben bizony teljes tévúton járunk.

 

Bővebben

Mert nem kezdhetünk a 2. bejegyzéssel
2017.03.01. 18:36:10

Mert nem kezdhetünk a 2. bejegyzéssel

Mit is írhatna, egy blogoláshoz nem értő ember élete első blogbejegyzésébe, és a honlapja indulásakor?

 

Írjon a terveiről? Írjon a honlapról? Vagy írjon a termékekről? Vagy írjon magáról, magunkról, hogy kik is vagyunk?

 

Kattints, és kiderül.

Bővebben