Blog

Rusztikus virágláda készítése 2. rész. Videóval! :-)
2017.03.13. 08:48:41

Rusztikus virágláda készítése 2. rész. Videóval! :-)

Eljött a a befejezés pillanata, és a Rustica Design Manufaktúra életének első saját "így készült" videója is elkészült. Fogadjátok sok szeretettel, és ne fogjátok vissza magatokat, ha megjegyzésetek támadna a videóval kapcsolatban. Az építő jellegű kritikát is szívesen fogadjuk, de ne mérjétek szűkszavúan a dícséretet se! :-)

Szóval az előző részben ott hagytuk abba, hogy a doboz összeállt, az alsó és a felső párkányt is előkészítettem. Mint a fotókból láttátok, két féle anyaggal dolgoztam, mindkettő vörösfenyő, csak az egyik része még nyers volt, a másik fele az anyagnak, pedig kerítéselemből kimaradt darabok, melyek már kaptak felületkezelést. De ettől függetlenül ugyanúgy lehet dolgozni mindkettővel.

A mai részben többen nem is írok, mert az alábbi videón szinte minden látható. Fogadjátok sok szeretettel.

 

A Rustica Design Manufaktúra bemutatja: Rusztikus virágláda készítése című filmjét

 

 

Egy virágláda elkészítése a videóval ellentétben nem olyan gyors, igénybe vesz bizony 2 napot. Így az ára sem olcsó. 25000 Ft-tól indul, igaz mint már említettem az anyag bizony benne van! :-) Több mint 2 cm vastag vörösfenyőből készült, nem egy szezonra terveztük. Mivel egyedi termékről van szó, így méret szempontjából szinte nincs határ, bármilyen kívánság teljesíthető. Érdeklődés esetén e-mail címünkön további felvilágosítással is tudunk szolgálni nektek.

És egy utolsó kép, immár muskátlikkal beültetve. :-)