Blog

Megjelenéseink a világhálón
2017.11.07. 19:44:00

Megjelenéseink a világhálón

Mai világunkban már nem elég csak egy weboldal, vagy az oldalon belüli blog. Ezer és egy módja van annak, hogy kövessetek minket, nézzük meg mi milyen lehetőségeket használunk a mai napon.

Szerencsésnek érezzük magunkat, hiszen mi mindig szép, új dolgokat készíthetünk. Olyan dolgokat, melyek fényképezhetőek, különböző környezetekbe helyezhetőek. Kissebb dolgok, melyeket megfogunk, arréb rakunk, átfordítunk, újra és újra fényképezhetünk, mindaddig míg azt nem érezzük, hogy most sikerült!

 

És így nagyon sok helyen érvényesülhetünk a social media világában. Nem egy szolgáltatásról kell érdekfeszítő módon újra és újra beszélnünk, hanem mindig új és új terméket tudunk nektek mutatni. Így viszont előnyben részesíthetjük azokat a csatornákat melyeken fényképeket tudunk megosztani.

 

FACEBOOK

Ezek közül szinte mindenki találkozott már a facebokkal, a mi oldalunkat itt találjátok: /bár esélyesebb, hogy onnan jöttetek ide, mint innen oda :-) ezért több szót nem is pazarolnánk ennek bemutatására./

https://www.facebook.com/rustica.design.manufaktura/

Ide is kattinthatsz a facebook oldalunkért, vagy a képre.

 

INSTAGRAM

Ezen az oldalon szintén fényképeket találtok, de különböző szűrőkkel felvértezve. Van 1 szűrő ami nagy kedvencünk így sokszor használjuk azt. Ezen az oldalon olyan képeket találtok, amik a Rustica Design Manufaktúra hangulatát, életérzését próbálják visszaadni.

https://www.instagram.com/rusticadesign/

Ide vagy a képre kattintva is megnézhetitek, kövessétek, nem fogtok abban sem csalódni!

 

 

PINTEREST

Egy kicsit kiugró a gyűjtemények sorából, több okból is. Először is, itt megjelenik majd minden termékünk, ami a webshopban is valaha megjelent. Ezen felül olyan termékképek is megjelenhetnek itt, melyek a webshopban nem jelentek meg, akármi is legyen az oka. Ezen felül itt látható sok olyan fénykép, mely a műhelyben készült, ezek csak a feeling, az érzés, a hangulat miatt. Félkész termékek, munkafolyamatok az érdekesség kedvéért. Akit érdekelnek az ilyen részletek, a manufaktúrális (vagy inkább céhes) jellegű munkafolyamatok, bepillantást szeretne nyerni egy kicsike kis asztalos műhely mindennapjaiba, azoknak ajánlom.

Van azonban a pinterestnek egy másik oldala. Olyan mások által készített fényképeket is gyűjtögethetünk, melyek valami okból kifolyólag megtetszettek nekünk. Mi 2 külső forrásból származó csoportot (táblát) hoztunk létre. Gyűjtögetjük azokat a képeket, melyek inspirációval látnak el bennünket. Mások által készített szép és még szebb asztalostermékeket gyűjtünk, hátha valakinek megtetszik és megkér bennünket egy hasonló elkészítésére. És van egy nagyobb, enteriőröket bemutató válogatásunk is, olyan házbelsőket, szobarészleteket gyűjtünk, melyek közel állnak szívünkhöz. Itt persze elsősorban rusztikus, régies, vidéki enteriőrökre gondolunk.

https://hu.pinterest.com/rusticadesignma/boards/

De minden szónál többet mondanak a képek, úgyhogy kattints ide vagy a képre.

 

 

You Tube csatornánk

Fentebb a fényképekről írogattam, de ha van sok-sok fényképünk, akkor azt akár egy filmmé is össze tudjuk gyúrni. Még jobb a helyzet, ha eredetileg is videózunk néha-néha. Hát mi megpróbáljuk azt is. Mivel mindig más dolgot fogunk csinálni, így mindig lesz olyan téma, amiből filmet tudunk készíteni. Ilyen "Így készült..." típusú videókra gondoljatok, hobbiasztalos projektek filmezése a fő irányunk. Megpróbáljuk nektek megmutatni egy-egy termék elkészültét, a munkafolyamatokat, a részleteket, az apróbb asztalos fogásokat. Ne a profi amerikai (és persze európai) hobbiasztalos filmekre és csatornákra gondoljatok, de valami hasonló a cél, csak minimalista költségvetésből! :-)

https://www.youtube.com/c/rusticadesignmanufaktura

Szóval lessétek meg a filmjeinket, esetleg iratkozzatok fel a csatornára itt!

MentésMentés