Blog

Íróasztal - kékfehér - ledes háttér - (2 videó)
2017.11.20. 20:11:35

Íróasztal - kékfehér - ledes háttér - (2 videó)

A legkritikusabb megrendelőid a családod! :-) Mindig a maximumot kell nyújtani, de itt annál is többet. Igen - igen, ezzel a háttérvilágítással sajnos egy kicsit giccses felé hajlik a történet, de ennek is megvan a magyarázata. :-)

 

Szóval a középső fiunk szeptemberben kezdi az iskolát. Van még addig idő, de amikor elkezdtem megcsinálni az asztalát, még nem voltam ennyire betáblázva munkával. Azóta hál 'istennek rengeteg megrendelés is befutott, de hát ennyi baj legyen, most már csak befejezzük ezt is. 

Úgy kezdődött, hogy megkérdeztük a fiunkat, milyen íróasztalt szeretne. Hát kéket - jött a válasz! :-)

Így lett a kék íróasztalból kék-fehér, megtörve egy kicsit a túl sok és egyhangú kékséget. Mivel az íróasztal fölé polcok is kellenek, így azon is sokat agyaltam, hogy hogyan is nézzen ki, vagy milyen stílusú legyen. Hát a sok agyalásból a fenti fotón látható asztal és polc együttese alakult ki. Az még hozzátartozik a történethez, hogy a háttérvilágítás az eddig használt éjszakai lámpát váltja, mert a fiaink pici, halvány éjszakai világítás mellett alszanak. Remélem az új asztal és polc háttérvilágítása mellett is szépeket fog álmodni.

 

A készítésről készítettem :-) filmet is. Két részben, fogadjátok sok szeretettel:

 

MentésMentés

MentésMentés

MentésMentés

MentésMentés

MentésMentés

MentésMentés

MentésMentés

MentésMentés

MentésMentés