Blog

Életforma
2018.04.25. 15:21:19

Életforma

A Rustica Design Manufaktúra, mint tudjátok egy kis családi hobbivállalkozás. De ez a vállalkozás nem azért  foglalkozik a loft, rusztikus és vidéki stílussal mert most ez népszerű, hanem azért, mert ebben él. Ez teszi ki a mindennapjait,(mindennapjainkat)  ettől olyan igazi, olyan kézzelfogható, valóságos. Mi tudjuk milyen az igazi vidéki hangulat, hiszen parasztcsaládból származunk, a szó legnemesebb értelmében, parasztházban lakunk, és autentikus stílusban, autentikus anygokkal dolgoztunk mindig is.

 

 

 

A múlt hét végén például tüzifát fűrészeltünk. Egy kb 100 éves fa szerkezetű szalagfűrészen. Bizony-bizony, még a fűrészünk is fából volt. Igaz-ami igaz, a gép már kicsit öreg, kicsit nyúzott, így  muszáj volt megerősítenünk, de még így is magán hordozza azt a rusztikusságot, melyet mi oly nagyra értékelünk.

 

És dolgoztunk is vele. És dolgozunk is vele.

Annyit fűrészeltünk, hogy a  sok-sok tüzifának sajnos már nincs helye, a szabad ég alatt sem szeretnénk hagyni, így egy kis tárolót is kell építenünk. Nos ez a feladat, amit természetesen kamerák össztüzében tettünk meg. Nézzétek meg ezt a videónkat is. A film elején sajnos elég rossz a felvétel, de ez ne szegje kedveteket.