Blog

A magyar tenger mellett, Indiában
2018.08.01. 16:37:04

A magyar tenger mellett, Indiában

Igen, igen, már kapizsgáljátok. Magyarország - Balaton déli part - Somogy megye- Somogyvámos - Krisna-völgy 

Nemrégiben, egy kis Balatoni vizbecsobbanással egybekötve ellátogattunk egy középiskolai régi-régi (mintha olyan öregek lennénk:-) ) jóbarátomhoz. 

 

Aki nem mellesleg a Krisna-völgy, és a Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közössége egyház, illetve az egyház alá, mellé tartozó profitorientált és nonprofit cégek, vállalkozások, alapítványok főkönyvelője. Ez a régi barátság megnyitott olyan kapukat is előttünk a völgyben, melyeken egy egyszerű látogató nem juthatott volna át, csak mi és a kamera. Készült pár fotó, pár mozgókép, ezt pedig összecsomagoltam nektek egy filmben, illetve készült egy házi, családi nyaralós videó, amiből kivágtam! :-)

 

Szóval van ez a rész amit nyugodt szívvel tárok elétek, nézzétek, élvezzétek a képsorokat, és közben gondolkodjatok el Ti is azon, hogy mit is jelent a multikulti szó. Illetve azt hiszem nem is ezen kellene elgondolkodni, hanem a manapság elterjedt mögöttes negatív tartalomról. Mert a multikultúralizmus nem baj, nem rossz, nem országellenes, nem gátja a fejlődésnek, és nem segíti az elmaradást. Sőt.

Ez csak egy gondolatébresztő, egy kis sóhaj a viharban. Tőlem, tőlünk egyenlőre ennyire tellik. És mindezektől függetlenül, békében, szeretetben mindenkivel, a mi himnuszunk így kezdődik: Isten, áldd meg a magyart….

 

 

Kiegészítés:

1) A Krisna farmon a fiúk megkaparintották a kisebb kamerát, és youtuberest játszottak. Benne hagytam a filmben, hátha 15 év múlva sztárok lesznek és látni fogjuk, honnan indultak el! :-)

2) A videó a youtube csatornánkon található, ám 1 hónapig "nem listázott", vagyis 2018.08.31-ig, csak Ti, blogolvasók, (illetve akik a közvetlen URL birtokban vannak) éritek el. Jó szórakozást hozzá.