Blog

Gyűjtőszenvedély?
2018.10.20. 14:55:15

Gyűjtőszenvedély?

Kiskorunkban, mindent gyűjtöttünk. Hogy, ki és mi mindent, az egyéni preferenciáktól változott, de volt aki kavicsokat, volt aki matchbox-okat, volt aki plüssállatot, volt aki szalvétát vagy matricákat. Az idő előrehaladtával ez a gyűjtőszenvedély nem változott, csak átalakult.

 

Mert lett belőle később könyv vagy CD gyűjtemény, bogár vagy lepke, vagy film vagy bármilyen más gyűjtemény. A szerencsésebbek akár autókat is gyűjthetnek. De azért valljuk be, ez igen kevés embernek adatik meg. Amivel viszont már hamarabb találkozunk, azok pl: audiofil vagy "csak" hifi hangrendszer alkotóelemei, számítógép őrültek egyesével összeválogatott szettjei, youtuberek minden körülmyényre felkészülő szettjei vagy a barkácsolók gép és szerszám gyűjteményei. 

Hogy mindezt miért írom le? Mert a gyűjtőszenvedélyen kívül van az emberben egy egészséges magamutogató hajlam is. És ezt ismerte fel a kit.com, és hozta létre a gyűjtemények óriási gyűjtőoldalát!

Egy újabb közösségi pont, ahol megmutathatjuk a mi kis gyűjteményünk, írhatunk az egyes alkotóelemkről, képekkel, videókkal illusztrálhatjuk, követhetjük ismerőseinket vagy ismeretleneket és még sok kis apró érdekesség teszi jól használhatóvá e portált. Így aztán mi, a Rustica Design Manufaktúra is készített ott egy saját oldalt, hogy lássátok: 

1) Mivel készülnek a termékeink

2) Mivel vesszük fel a készülő termékekről (és minden másról) a videókat

 

Szóval aki szerti a háttérmunkát, vagy csak kíváncsi ( mivel, hogyan, miért ): az nyugodtan látogassa meg a https://kit.com/RusticaDesign oldalt!