Blog

Eladó 3 db használt, fiú, emeletes ágy!
2019.04.05. 19:19:55

Eladó 3 db használt, fiú, emeletes ágy!

3 db 2015-ben készült fiú emeletes ágy eladó. Az ágyak saját részre készültek, most jött el az ideje, hogy lecseréljük őket, valami "nagyfiúsra"! :-)

 

Az ágyakat úgy terveztem és készítettem el, hogy a legkisebb szobákba, illetve ajtón is beférjenek. 5 darabból áll az ágy, így könnyen mozgatható, a helyén pár csavarral összeállítható, mégis rettentően stabil!

Az ágyak készítéséről is van pár fotó, azt is, és a jelenlegi állapotról készült képeket is láthatjátok ide: http://indafoto.hu/egy_griff/emeletes_agy  kattintva.

Az egyik ágy szétszedéséről készült egy gyors videó, nézzétek meg mennyire egyszerű. A csavarok egyébként (imbusz fejű) konfirmátorcsavarok, melyek sokkal stabilabb és erősebb kötést biztosítanak, mint a sima fa vagy pozdorjacsavar, ezért készült a kötések túlnyomó része ezzel.

Az ágyak közül egy darab balos (vagyis az ágy elejénél állva, bal oldalfalra kell rögzíteni) és 2 darab jobbos (vagyis jobb falra kell szerelni, ha szembe a fellépővel nézzük!)

Ez azért lényeges, mert az ágyakat hiába stabil, a falhoz mindenképpen rögzíteni kell!!!! Ehhez természetesen készült az ágyakhoz 2-2-2 db rögzítési pont!

 

Az ágyak 24 mm vastag borovi fenyőből (nem a szoványos 18 mm-es) készültek, ez is a tartósságát, a stabilitását és a biztonságát mutatja.

4 éve oldószermentes, vízbázisú, gyerekbarát festékkel volt fújva.

 

Az ágy alatt nekünk a variálható Animus bútorcsalád tagjai vannak, (ezt már nem gyártják) azokat természetesen nem tartalmazza az ár, bár igény esetén megegyezés kérdése, ha a teljes szettre igény volna. (1 ágy és az alatta levő összes bútorpakk, fényképeken látható)

  

Az ágyak tartozéka, s így az ár tartalmazza az ágyban levő kókuszmatracot, mely 5 cm vastag és 70x170 cm-es. A kókuszmatrac levehető és kimosható huzattal rendelkezik.

Az ágy külső méretei:

Mélység: 82,5cm

Szélesség: 180cm

Teljes magasság: 184cm (fejtámlával együtt)

 

Az ágy alá befér: 120x165cm

 

Az ágyakon a normál (gyerek :-) ) használat nyomai felfedezhetőek, a videóban jól látható a korlát felső felének kopása, illetve ütögetés nyomai. 

 

Egy ágy ára 38000 Ft.

Mind a három egyszerre történő megvásárlása esetén együttesen: 100.000 Ft

Szállításban utiköltségtérítés ellenében segíteni tudunk.

 

Az ágyak IZSÁKON találhatóak, részletesebb információkért érdeklődni a

- (harmincas) 789 6750 telefonszámon

- info (kukac) rusticadesign.hu e-mail címen

- https://www.facebook.com/rustica.design.manufaktura oldalon üzenetben lehet!