Blog

Szabásjegyzék - Zalán ágya
2020.05.07. 18:41:27

Szabásjegyzék - Zalán ágya

Sokszor felmerült már, hogy milyen jó lenne tervrajzokat, szabásjegyzékeket elérhetővé tenni valahol. Jelenleg nincs jobb helyem, így egy-egy blogbejegyzés (ha már úgyis oly ritkán írok) erről fog szólni. Ezt könnyű lesz linkelni, tudok hozzá leírást szerkeszteni, képeket beilleszteni. Első ilyen jellegű bejegyzés pedig nem más, mint a bútorlapból készült ágykeret szabásjegyzéke.

 

Valamikor az Úr 2019. esztendejében készült itt a manufaktúránál 3 ágykeret. A 3 keret mind más technikával, más anyaggal. Lett egy rétegelt lemezből amit követett egy táblásított fenyőből készült ágy, végül pedig mai bejegyzésünk alanya vagy inkább tárgya: egy bútorlapból készült változat.

Magáról az ágy készítéséről nem szeretnék sokat írni, többet mond és mutat minden szónál az alábbi videó:

 

Viszont egy kedves nézőnk kérésének eleget téve álljon itt az ágy szabásjegyzéke. A szabásjegyzék remélem érthető, ami lényeges, hogy a méretek a végső élzárt méretek, tehát mindegy milyen élzárás kerül a lapra, (0,4 vagy 2 mm) én a végső méretet jelöltem. Az a lapszabászat, ahol én szoktam rendelni, az az élzárással együtt kéri a méreteket! Bármelyik másik lapszabászat, aki a nyers méretet kérné, akkor abban az esetben le kell vonni a kiírt méretekből a választott élzárás vastagságát!

 

 

Pdf-ben itt érhető el: szabásjegyzék