Fizetési módok:

1) Fizetés utánvétellel: Amennyiben a megrendelt termék futárszolgálattal kerül kiszállításra, lehetőség van arra, hogy a Felhasználó a megrendelés végösszegét a futárnak teljesítse készpénzben a megrendelt termék(ek) átvételekor. Sajnos az utánvételek kezelési díja elég magas, így ez a költség meg fog jelenni a számla végösszegében!

 

2) Átutalás: Felhasználó a megrendelt termékek ellenértékét a visszaigazoló e-mailben található bankszámlára 3 napon belül köteles átutalni. Az összeg Szolgáltató bankszámláján történő jóváírását követően a Felhasználó jogosult a termék(ek) általa meghatározott módon történő átvételére. Az átutalásra nem számolunk fel semmilyen plusz költséget .

 

3) Készpénz: Készpénzfizetésre egyrészt a futárcég általi kiszállítás esetén van lehetőség (ám ez esetben az utánvét díja, ami 1000 Ft hozzáadódik a szállítási költséghez, lásd: 1-es pont) vagy a termék személyes átvétele esetén is lehetséges. Ebben az esetben természetesen nem merül fel semmilyen további költség.

 

Szállítási/átvételi módok:

1) Amennyiben nem a személyes átvételt választotta, úgy a megrendelt termékeket a GLS futárszolgálat kézbesíti. 

A GLS az egyik legnagyobb kiscsomagszállító cég a piacon, megbízható átfutási időkkel, csomagkezeléssel és garanciákkal. Ezért bízunk a GLS-ben.

A gyors és gazdaságos szállítás érdekében a GLS automatikus szortírozó rendszert használ a csomagirányító központokban. A csomagok görgős szállítósoron haladnak keresztül, ezért nem léphetik át az egyes méret- és súlyhatárokat.

A csomagoknak az alábbi méretei lehetnek:

  • max. magasság 60 cm

  • max. szélesség 80 cm

  • max. hosszúság 200 cm

  • max. súly belföld: 40 kg, export: 31,5 kg

A csomag körmérete nem haladhatja meg a 3 métert. (Körméret: 2x magasság + 2x szélesség + 1x hosszúság = max. 3 méter) 

 

2) A megrendelt terméket/termékeket személyesen is átveheti izsáki műhelyünkben nyitvatartási időben: (H-P 07.00-12.00 óra és 13.00-16.00 óra között) . Eltérő időponthoz előzetes telefonos egyeztetés szükséges.

Tel:+36 30 789 6751
Műhely : 6070 Izsák, Ady Endre u. 19.

 

3) Általunk végzett szállítás. Minden nagy méretű termékünket el is tudjuk szállítani az ország bármely pontjára, külön megállapított díjazás ellenében.

 

Szállítási költségek:

1) A szállítási költség előreutalásos fizetés esetén: bruttó 2500 Ft, az utánvétes fizetés esetén bruttó 3500 Ft. Az utánvét feldolgázi díja a GLS-nél is drága, így mi is jobban ajánljuk az előreutalást, melynek nincsen felszámított költsége. 

A szállítás csak a fentebb megadott mérethatárokon belüli csomagokra vonatkozik.

2) A mérethatárokon túli (nagy méretű) termékek és csomagok egyéni megállapodást követően, személyesen tudjuk kézbesíteni. 

3) Személyes átvételt is biztosítunk műhelyünkben, mely természetesen díjmentes.